Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  • Kategorie blogu
Blog
Antivirové účinky z jader grepu
21.03.2020
Antivirové účinky z jader grepu
Pozoruhodné účinky extraktu z jader grapefruitu Extrakt se získává z jader grapefruitu, neboli zkráceně grepu. Je to subtropická dřevina, která dor... číst celé
Co je to  glycerín?
07.03.2020
Co je to glycerín?
Do litrové lahve odměř 830 mililitrů alkoholu (min. 60%) a injekční stříkačkou přidej dalších 42 ml peroxidu vodíku (když neseženeme, tak vynecháme). ... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Náš blog
  3. K čemu je kakaové máslo?

K čemu je kakaové máslo?

Kakové máslo účinky a použití:

Kakaové máslo se získává z kakaových bobů kakaovníku pravého. Je plné živin a překvapí vás jemnou čokoládovou vůní a lahodnou chutí. Patří k nejstabilnějším tukům. Je bohaté na vitamin E a antioxidanty, které předcházejí žluknutí. Neobsahuje žádný cholesterol. Pochází z Jižní Ameriky, ale dnes se pěstuje po celém světě.

Využití:

V domácnosti – ke smažení, má vysokou odolnost vůči vysokým teplotám. Můžete ho přidat i do čokoládové polevy, zabráníte tak jejímu praskání při krájení.

Kosmetika – je ideální pro suchou, popraskanou pokožku. Pokožka bude hydratovaná a zanechá na ni čokoládovou vůni. Předchází tvorbě strií. Antioxidanty obsažené v něm zpomalují stárnutí pleti a udržují ji elastickou. Můžete si z něj vyrobit domácí balzám na rty, tělový a pletový krém, sprchový gel, masku na vlasy nebo i opalovací krém.

Pokud máte problémy s ekzematickou pokožkou vyzkoušejte kakaové máslo. Obsahuje totiž polyphenol (CMP), který zabraňuje produkci imunoglobinu způsobujícího ekzémy.

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

Vydejte se alespoň jednou za život za velkou louži poznat USA!

Důležité informace

GDPR

Doprava zdarma

Kontakty
Logo
Almona s.r.o.
Alena Sedláková
©2018-2020 Almona, s.r.o., všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz