- Štítky blogu
- nachlazení
- koupelna
- odlíčení
- kakaové máslo
- účinky kakaového máslo
- kakové máslo na pečení
- nimbový olej
- pokožka
- lékařská vazelína
- popraskané rty
- ztvrdlé paty
- proti virům
- propolis
- propolis účinky
- co je propolis
- propolisová tinktura
- Kotvičník tinktura
- Kotvičník účinky
- Kotvičník zvýšení vytality
- Kotvičník hormony
- kvasinky
- glycerinový olej
- výroba mýdel
- léčebná koupel
- praní bílého prádla
- ekologický a šetrný k životnímu prostředí
- mytí nádobí
- mýdlový sliz
- praní barevného prádla
- prášek na praní
- proti usazování vodního kamene
- Epsomská sůl
- blahodárné účinky
- kuchyně
- péče o tělo
- chřipka
- kašel
- suchá pokožka
- popáleniny
- popraskané paty
- glycerin
- Tribulus

Muňa - Wira čaj
Čaj z bylin Muňa – Wira! Čaj Muňa – Wira je vytvořen smícháním dvou peruánských bylin Muňa –Muňa a Wira – Wira. Obě byliny se užívají i samostatně, ale teprve až jejich kombinace Muňa – Wira obsahuje látky, které účinkují přímo proti virům. Jejich neuvěřitelná účinnost je způsobená hlavně tím, že společně propojí své síly a doslova táhnou za jeden provaz. Muňa – Wira nejenže pomáhá od prvních příznaků nachlazení a chřipky, ale dokáže viry úplně zničit. Zásluhou obsahových látek je, že působí protivirově, antibioticky a jako analgetikum. Největší účinnost Muňa – Wira je při totálním útoku nemoci, v okamžicích, kdy se člověk cítí, jako kdyby měl umřít. Ihned po vypití jednoho šálku pocítíte úlevu a rychleji se uzdravíte. Při správné přípravě a dávkování budete zase moci fungovat na plné obrátky. Příprava: Do 1 l vody vložíme 2 polévkové lžíce bylinné směsi Muňa – Wira. Poté vaříme na mírném ohni maximálně 5 minut. Pokud bychom čaj přivedli do bodu varu a v tomto stavu jej udržovali delší dobu než je 5 minut, ochudili bychom ho o jeho blahodárné účinky. Je vhodné, aby celý proces vaření probíhal pod pokličkou. Takto připravený odvar je doporučenou denní dávkou pro jednoho člověka. Odvar musíme vypít celý. Dobu dávkování si určíme podle toho, do jaké míry je náš organismus napaden. Při prvotních příznacích chřipky postačí uvařit dávku na 1,5 – 2 dny. Při vážnějších příznacích, kdy byl organismus zasažen do větší hloubky se doporučuje pít odvar pravidelně do úplného uzdravení (cca 3-4 dny.) Tímto ulevíme tělu, náš organismus se zotaví a obnoví se nám imunitní systém. Poté si preventivně proti návratu virózy vaříme jen poloviční dávku. Varování: Je nevhodný pro kojící ženy a děti do 3 let.