Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Antivirové účinky z jader grepu
21.03.2020
Antivirové účinky z jader grepu
Pozoruhodné účinky extraktu z jader grapefruitu Extrakt se získává z jader grapefruitu, neboli zkráceně grepu. Je to subtropická dřevina, která dor... číst celé
Co je to  glycerín?
07.03.2020
Co je to glycerín?
Do litrové lahve odměř 830 mililitrů alkoholu (min. 60%) a injekční stříkačkou přidej dalších 42 ml peroxidu vodíku (když neseženeme, tak vynecháme). ... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Almona s.r.o. se sídlem Na návsi 31Brťov Jeneč 67902, IČ 07188340 spisová zančka 106669 C, Krajský soud v Brně (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Antivirové účinky z jader grepu
21.03.2020
Antivirové účinky z jader grepu
Pozoruhodné účinky extraktu z jader grapefruitu Extrakt se získává z jader grapefruitu, neboli zkráceně grepu. Je to subtropická dřevina, která dor... číst celé
Co je to  glycerín?
07.03.2020
Co je to glycerín?
Do litrové lahve odměř 830 mililitrů alkoholu (min. 60%) a injekční stříkačkou přidej dalších 42 ml peroxidu vodíku (když neseženeme, tak vynecháme). ... číst celé
Znáte bambucké máslo?
15.02.2020
Znáte bambucké máslo?
Už jste slyšeli o bambuckém máslu? Proč ho všichni tak milují? číst celé

Vydejte se alespoň jednou za život za velkou louži poznat USA!

Důležité informace

GDPR

Doprava zdarma

Kontakty
Logo
Almona s.r.o.
Alena Sedláková
©2018-2020 Almona, s.r.o., všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz